CE Dolmen participa a RemixED, un projecte Erasmus+ que pretén innovar el desenvolupament professional del professorat amb un disseny d’aprenentatge en equip

El passat 23 i 24 de març, el CE Dolmen va participar de la primera trobada internacional del projecte Remixed, a l’escola 10.klasseskolen, Dinamarca.

RemixED és un projecte de 30 mesos, en el marc de la convocatòria europea 2021 Erasmus+ per a la promoció de projectes d’educació, formació, joventut i esport, coordinat pel grup de recerca Tecnologies Interactives i Distribuïdes per a l’Educació (TIDE) de la Universitat Pompeu Fabra.

L’Aina Nadal, professora del CE Dolmen va participar en la trobada juntament amb altre professorat de SEK-Atlàntic (Vigo, Espanya), Lykeio Archangelou Apostolos Markos (Xipre) i 10.klasseskolen (Dinamarca).

El projecte liderat i coordinat per Marc Beardsley pel grup de recerca TIDE de la UPF, també inclou socis d’educació superior: Universitat de Vigo i Universitat Europea de Xipre i una empresa social: MLCommunicate.

En el projecte, investigadors, empreses socials i professors d’escoles de tres països (Espanya, Dinamarca i Xipre) col·laboren en la innovació del desenvolupament professional del professorat amb un disseny d’aprenentatge basat en equips. L’enfocament de desenvolupament professional basat en equips implica que els equips de professors treballin junts per a redissenyar i utilitzar amb els seus alumnes Recursos Educatius Oberts (REO) seguint l’orientació d’experts en inclusió social i disseny d’aprenentatge.

Els REO estan relacionats amb la gestió de l’estrès dels estudiants i es basen en un projecte recent d’Erasmus+, Spotlighters, en el que CE Dolmen va participar d’un programa pilot de formació a professorat sobre la ciència de l’estrès i l’autoregulació.

Hi participen:

  • Universidad Pompeu Fabra (Barcelona)
  • Universidade de Vigo
  • European University Cyprus (Chipre)
  • MLCommunicate (Empresa de consultoría educativa, Dinamarca)
  • Lykeio Archangelou Apostolos Markos (Instituto de educación secundaria, Chipre)
  • Centro de estudios DOLMEN  (Barcelona)
  • 10.klassescolen (Instituto de educación secundaria, Dinamarca)
  • SEK International School Atlántico

Molt a prop teu: qualitat, formació i experiència.

Gaudeix estudiant!