GUANYADORS AL CONCURS L’H JOVES EMPRENEDORS I EMPRENEDORES DE PROJECTES EMPRESARIALS

CENTRE D’ESTUDIS DOLMEN, HA OBTINGUT

 

–    EL PRIMER PREMI AL MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL TECNOLÒGIC AMB EL PROJECTE VRE DELS ALUMNES VIRGINIA ÁLVAREZ, MINFENG CHEN I GABRIEL LOCIGA.

–    FINALISTA EN LA CATEGORIA DE PROJECTE EMPRESARIAL RELACIONAT AMB L’ECONOMIA SOCIAL I SOLIDÀRIA AMB EL PROJECTE MEWORK DELS ALUMNES CARLOS LUQUE, SANDRA RODRÍGUEZ I MANOLI VERA.

El concurs l’impulsa l’Ajuntament, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona

L’edició d’aquest any, la 17a, ha comptat amb la participació de més de 100 alumnes dels  centres de formació professional de la ciutat.

El Concurs L’H Joves Emprenedors i Emprenedores és una activitat que impulsa l’Ajuntament de L’Hospitalet, a través de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. Es pretén afavorir i estimular el foment de l’esperit emprenedor entre els estudiants de mòduls de cicles mitjans i superiors, a la vegada que contribuir al desenvolupament de competències, actituds i responsabilitats, que orienti i sensibilitzi cap a la promoció de nous emprenedors.

 
Molt a prop teu: qualitat, formació i experiència.

Gaudeix estudiant!