VIII Mostra de programes emprenedors d’FP de Catalunya

Premiats dos projectes d’estudiants del nostre Centre

Aquesta mostra es fa en el marc del programa «emprèn FP» de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments de Règims Especials per donar suport i impuls a l’emprenedoria i els seus valors en els centres educatius d’FP de Catalunya, per a la creació de projectes emprenedors.

En aquesta mostra varen participar dos projectes de CE Dolmen que ja havien estat guardonats en l’edició passada del concurs de projectes empresarials de l’Hospitalet Joves emprenedors i emprenedores, com els millors projectes de la seva categoria.

Finalment, en la VIII Mostra de programes emprenedors d’FP, l’àmbit del qual és tota Catalunya, els resultats han estat els següents:

LA CHATARRERÍA, desenvolupat pels alumnes Alberto Mezquita Pérez i Raúl Eduardo Alva Obandor del CFGS d’Administració i Finances de la promoció 2017-19 ha estat guardonat amb el segon premi a la categoria de viabilitat del projecte.

TRANSLAB, desenvolupat pels alumnes Max Heredia Miller, Vanessa Alejandra Sánchez Cruz i David García Fontela, del CFGS de Laboratori Clínic i Biomèdic de la promoció 2017-19 ha estat guardonat amb el tercer premi a la categoria de millor idea. 

 
 
Molt a prop teu: qualitat, formació i experiència.

Gaudeix estudiant!