CE DOLMEN participa amb el Departament de Tecnologies de la Informació i les comunicacions de la Universitat Pompeu Fabra en el projecte CoT (Comunitats d’ensenyament com a ciència de disseny a partir de dades informades i amb pràctica contextualitzada).

El projecte CoT està finançat per recerCaixa i persegueix millorar la manera en què els professors, utilitzant entorns virtuals d’aprenentatge i col.laboratius, treballen amb altres professors, dissenyen les millors activitats possibles perquè els seus estudiants aprenguin i les implementen fent servir tecnologies de la informació i les comunicacions. Per aconseguir aquest objectiu, el projecte contribuirà amb tecnologies que permetin als centres educatius treballar en comunitat, fer servir sistemàticament processos de disseny per a la creació d’activitats innovadores, documentar la pràctica docent i reflexionar sobre el seu impacte per a millorar-la. Especial èmfasi de la recerca recaurà en entendre el paper d’analítiques de dades per recolzar els processes de disseny, incloent-hi dades d’accions de disseny per part dels professors i d’impacte en els estudiants.

COT

C.E. Dolmen participa en el projecte pilot IlluminatED. Un programa pioner que vol millorar l’educació a través de la neurociència. 

En el marc del projecte europeu IlluminatED i juntament amb altres centres com l’Institut Juan Manuel Zafra (Barcelona),  i el Ginebró (Llinars del Vallés), hem començat a participar en aquest programa pilot que vol millorar les pràctiques educatives basant-se en la neurociència. 

illuminatedfotogrup
Molt a prop teu: qualitat, formació i experiència.

Gaudeix estudiant!